(ВІДЕО) У Рівному прикордонник, який повернувся з полону, відкрив матч Української Прем’єр-Ліги

НАЗАД
29 травня 2023 16:42

У матчі 29-го туру Української Прем'єр-Ліги між київським «Динамо» та рівненським «Вересом» перший символічний пас зробив прикордонник Сергій Шевчук!

З початку повномасштабного вторгнення рашистів волинянин разом з іншими військовими мужньо боронили місто від російських загарбників, 84 дні героїчно тримали оборону «Азовсталі», 18 травня по команді вийшли із заводу.

Понад 7 місяців офіцер-прикордонник провів у російському полоні в Оленівці та СІЗО №2 м.камишин волгоградської області рф. Наприкінці грудня минулого року повернувся додому, де його чекали дружина  та четверо дітей. Після тривалого лікування та реабілітації – знову на службі.

«Сьогодні українські військові виборюють незалежність нашої країни, роблять надможливе, аби раз і назавжди вигнати ворога з України. Пам'ятаємо тих, чиє життя обірвала клята війна. Віримо у якнайшвидше повернення з полону усіх наших хлопців та дівчат. Знаю, що їм там доводиться терпіти, тому хочу вкотре привернути увагу до питання звільнення українських військовополонених. Чекаємо їх на рідній землі», - зазначив прикордонник.

Слава нашим Героям! Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси